FESZTIVÁL szezON

FESZTIVÁL szezON

Matykó Barbara

Ne maradj le 2024- es év legnagyobb bulijairól. Nézz szét a zenei fesztiválok között és döntsd el, hogy Neked melyik tetszik a legjobban, majd szerezd be a jegyeket időben. Szólj a haveroknak, egyeztessetek és szervezzétek meg az utazásokat, hiszen az ország több pontján is óriási zenei és gasztronómiai fesztiválok kerülnek megrendezésre. Utazhattok autóval, ha egy városból indultok, de mehettek vonattal vagy busszal is, ha különböző helyeken laktok.

Ha egyedül utazol a kiválasztott helyszínre, a legjobb útitárs az utazásokra a vezeték nélküli füles lesz, hogy ne unatkozz. A vezeték nélküli fülhallgatóval hallgathatod a kedvenc zenéidet, podcast felvételeket, hangolódhatsz a fesztiválon fellépő zenekarok, Dj-k előadásaira.

Nálunk beszerezheted a vezeték nélküli fülhallgatókat, a színes tokokat, a töltőket, hogy minden kész legyen az utazásra.

A következő vezeték nélküli fülhallgatókat ajánljuk: Fejlesztett I12  Lenovo LP75  Lenovo XG02

A töltőket is nézd meg: HOCO töltők

 

Most pedig nézz szét a fesztiválok között, mi ezeket gyűjtöttük össze Nektek:

ART Piknik  2024. június 8-9.: a gasztronómia és a művészet kedvelőinek ajánljuk ezt a rendezvényt, amely Pannonhalmán kerül megrendezésre. Az ország legismertebb éttermei és vendéglátóhelyei kínálják a kulináris élvezetet gasztronómiai kínálatukkal. De megtalálhatóak lesznek a kézműves vásárban a termelők saját készítésű termékei is, sajtok, fűszernövények, egyéb egyedi kínálataik is.

 

Balaton Sound – 2024. július 3-6.: szabadtéri elektronikus zenei fesztivál Zamárdiban, közvetlenül a Balaton partján.  A leghíresebb DJ-kel és előadókkal a legnagyobb vízparti fesztivál, ami 2007 óta várja a bulizni vágyó közönséget. Strand, napsütés és zene, minden megtalálható a party helyszínen, VIP sarkokkal, buli hajókkal, éttermekkel.

 

EFFOTT – 2024. július 10-14.: Velencei-tónál a dübörög a zene tovább a következő fesztiválon, ugyanis ez az ország legnagyobb hallgatói bulija. Lassan 48 éve ez az egyetemisták kedvenc nyári party-ja. Itt lesz buli, sport, strand, pihenés, ismerkedés; minden, ami baráti társaságnak csak kedvére való a nyár közepén. Koncertek, DJ-k, programok várnak Titeket!

 

VeszprémFest – 2024. július 17-20.: Veszprémben tartott, 14 éves múltú rendezvény a Te fesztiválod, ha szereted a kultúrát, a jazzt, az operát, a klasszikus zenét és a pop stílust. A fellépők között több Grammy-díjas fellépő is van.

 

Művészetek Völgye Fesztivál – 2024. július 19-28.: Kapolcs művészeti fesztiválja vár Téged, ha nemcsak koncertekre vágysz, hanem szeretnél alkotni, kikapcsolódni, hiszen itt minden korosztály talál magának programot immáron 33 éve. Lesz hagyományőrzés, workshopok, kiállítások, színház, irodalom, könnyűzene, jazz, világ- és népzene.

 

Campus Fesztivál – 2024. július 24-28: Debrecen adja ennek a zenei fesztiválnak a helyszínt. Több színpadon, többféle zenei stílus irányzat kedvelői találják meg az ízlésüknek megfelelő zenéket, előadókat.

 

Jazzpiknik – 2024. augusztus 1-3: Paloznakon, a Balaton északi partján kerül megrendezésre 2012 óta a bor és a streetfood gasztronómiai - zenei fesztiválja külföldi és hazai fellépőkkel egyaránt. Behűtött italok és gondosan megválogatott ételek teszi még élvezetesebbé a koncerteket.

 

Szigetfesztivál - 2024. augusztus 7-12.: több száz koncert, rengeteg fellépő, hajós bulik, színházi előadások, jóga órák, 60 különböző színpad a budapesti Hajógyári szigeten. 1993-ban nyitotta meg a kapuit először és azóta Európa egyik legnagyobb zenei fesztiváljává nőtte ki magát.

 

Izgalmas nyárnak nézünk elébe, válogass kedvedre a fesztiválok között, vedd meg a jegyed időben és szólj a barátoknak, hogy tegyék szabaddá magukat arra az időre, hogy együtt élvezzétek a gasztronómiai és zenei élményket.

....és ne felejtsd el magadhoz venni a vezeték nélküli fülhallgatódat, töltődet, hogy bármikor elmerülhess a zenében, nézz szét a vezeték nélküli fülhallgatók között, válassz kínálatunkból, hogy megtaláld a megfelelőt: www.podbolt.hu

Szólj hozzá!

* A hozzászólások moderálás után jelennek meg